Tips voor een geslaagde barbecue

Plaats uw barbecuetoestel op een stabiele ondergrond en in de juiste windrichting. 

Zo vermijdt u dat de rook in het gezicht van uw gasten waait.

 

Ontsteek het vuur zeker 45 min. op voorhand. 

Gebruik nooit spiritus of benzine om de bbq aan te maken. 

Aanmaakblokjes zijn de beste oplossing.

 

Begin pas te roosteren als alle vlammen weg zijn en de houtskool roodgloeiend is. 

Als er tijdens het roosteren toch vlammen ontstaan, leg dan de vis op een aluminiumfolie of een bakschoteltje. 

Laat de vlammen nooit in contact komen met de vis.

 

Bewaar de vis, de groenten en de sausjes altijd op een koele plaats uit de zon.

 

Voor uw veiligheid! 

Plaats tijdens het barbecueën altijd een emmer zand of water in de buurt.

Hou spelende kinderen altijd weg van het vuur.

Openingsuren

  • Di / Wo / Do / Vr
    08u30 - 12u30 / 13u30 - 18u00.
  • Zaterdag
    08u30 - 17u00.
  • Zondag
    10u00 - 10u30 (enkel afhalen bestellingen)