Koude bereidingen
Garnalenschoteltje
Gebakken Kabeljauwbrokken
Gebakken Kabeljauwhapjes (kibbeling)
Gebakken mosselen
Gebakken Surimi-scampi
4 stuks = 100 gram
Haringfilets op azijn – potje 400 cc.
Haringfilets op azijn – potje 700 cc.
Haringschoteltje
Krabschoteltje
LEKKERBEKJE cocktailsaus
LEKKERBEKJE tartaarsaus
Mosselen in het zuur – potje 110 gr.
Mosselen in het zuur – potje 220 gr.
Rog in het zuur
Tomaat crevetje
Zalmschoteltje
Zeepaling in het zuur

Openingsuren

  • Di / Wo / Do / Vr
    08u30 - 12u30 / 13u30 - 18u00.
  • Zaterdag
    08u30 - 17u00.
  • Zondag
    10u00 - 10u30 (enkel afhalen bestellingen)