Tips & recepten

Spies van zeewolf met curry
Tip:
Zeewolf beschikt over vast vlees met een eigen fijne smaak. Dat maakt hem tot een groot liefhebber van de BBQ.
Benodigdheden - voor 4 personen -
600 g zeewolffilet
3 appelen (golden)
½ citroen
3 eetlepels zacht currypoeder
4 eetlepels olijfolie
peper en zeezout
Bereidingswijze:
1. Snijd het visvlees in blokjes van 4 cm.
2. Was de appelen, verwijder het klokhuis en snijd in halve maantjes. Bedruip met wat citroensap. Houd apart.
3. Draai de vis in het currypoeder en overgiet met olijfolie. Laat een kwartier marineren in de koelkast.
4. Steek de visblokjes, afgewisseld met schijfjes appel op 4 spiezen.
5. Grill de vis in de oven of op de barbecue. Laat 7 minuten langs elke kant bakken op niet al te hoog vuur.